top of page
980D01A7-EC9C-4A86-8D2C-CD9A2C477F07.jpeg

Hair borist transformeert tot een ware hairspa

Ware rust en relaxatie centraal staan. Dankzij het gebruik van  aromatherapie hebben de producten niet enkel positief effect op het haar en de hoofdhuid, maar ook op de emoties.

Hairborist is zich bewust van de gevaren van chemische cosmetica. We kiezen er daarom voor om enkel en alleen de natuurlijke grondstoffen, afkomstig van biologische landbouw, te werken zolang professionele kwaliteit gegarandeerd. We geloven er sterk in dat plantaardige en duurzame producten de toekomst zijn. 

De originaliteit en kracht van Hairborist ligt in de verzorgende behandelingen die toegepast worden op droog haar voor dat het gewassen wordt. De reden is simpel: wanneer een behandeling wordt aangebracht op nat haar, vormt het water een laag rond de haarvezel. Hierdoor kunnen de werkzame bestanddelen niet doordringen en is het effect oppervlakkig. We hebben echter tot doel om het haar intens te herstellen en de haarvezel van binnen uit te verzorgen, waardoor de producten op droog haar worden aangebracht. Dit zorgt voor een doeltreffende en diepgaande werking.

Hairborist producten

Een unieke formule

9FA96F59-E2AC-430C-8FF4-E8955636B3C0.jpeg
bottom of page