0162-434444 | info@sionstyling.nl

De allermooiste versie van jezelf!

Sion Styling is de specialiste op het gebied van bruidskapsels én bruidsvisagie voor de moderne bruid. Met veel liefde en passie vertalen wij jouw wensen en onze deskundigheid om ervoor te zorgen dat jij je een stralende en zelfverzekerde bruid voelt.

Ben je op zoek naar een persoonlijke, unieke look?

Wij zorgen ervoor dat je jezelf blijft maar dan wel op de allermooiste manier! Samen gaan we op zoek naar jouw unieke en persoonlijke bruidskapsel. Wij geven vakkundig advies waarbij jouw wensen centraal staan. Naast het bruidskapsel, mag een bijpassende bruidsmake-up niet ontbreken.

We werken ook aan huis die dag waardoor het mogelijk is om op jouw grote dag ook je moeder, vriendinnen en bruidsmeisjes mooi te maken.

Tip van bruidsstyliste Mariette van Sion Styling: “

"We krijgen tegenwoordig veel foto’s van Pinterest, met de vraag of we zoiets kunnen maken als bruidskapsel. Natuurlijk kunnen we alles maken, maar het is juist de kracht om de sfeerbeelden te vertalen naar jouw persoonlijke look. We kijken naar jouw haar en gezicht en zorgen ervoor dat je jezelf blijft, maar dan wél op de allermooiste manier!!"

Ik kom naar jullie om ervoor te zorgen dat onze bruiden de allermooiste zijn!

Wil jij stralen als bruid, in de allermooiste versie van jezelf?

Wellicht kan Sion Styling je een onvergetelijke dag bezorgen! Kies je voor Sion Styling dan kun je zorgeloos genieten op de mooiste dag van je leven!